Negle

Vi tilbyder følgende behandlinger i salonen.

Gele negle

Gele negle har et naturligt udseende: tyndt, klart, fleksibelt, ikke-gulende, modstår løft. Gele neglene er mere fleksible end akryl negle, som for de fleste mennesker er mere behageligt og giver dem en mere naturlig følelse.

Akryl negle

Akryl negle er de stærkeste og mest holdbare negle på markedet for de daglige opgaver, og giver samtidig dine hænder et smukt look. I modsætning til gelen er akryl en kombination af akrylpulver og monomervæske, der hærder af sig selv ved luft og ikke UV-lys.

Gel polish

Gel polish påføres på din naturlige negl, efter at neglen er blevet forberedt. Gel polish kommer med en række forskellige farver der kan forblive fejlfri i op til 3 uger. Det er en måde at holde dine negle elegante og naturlige på.

Negle design

Lav dit negle design specielt med et elegant design airbrushing, frihånds malet, diamanter og andre fristende tilbehør. Du kan lege med designet af dine negle, og vi skal hjælpe dig med at vælge det, som passer dig bedst.

Manicure

Manicure service handler om dine naturlige negle, neglebånd og hænder kombineret i et elegant udseende. Det efterlader dine hænder med fine, bløde og hydreret neglebånd. Denne behandling forstærker dine negle og færdiggøres med en klassisk neglelak. Hvis du er en neglelak fan og dine naturlige negle er i perfekt form, er dette den perfekte service til dig.